Sally

"Sally" spelad av Maria Lundqvist,är ungefär 35 år, mytoman och oskuld. Dessutom bor hon fortfarande hemma hos sin pappa (Sven Wollter) som är skomakare. Fast egentligen tror hon att kungen är hennes pappa. Trots sin ålder är Sally som ett litet barn - fast hon lever i en vuxenvärld.


Hon har många intressanta funderingar, och en genuin övertygelse om att hon alltid har rätt. Sally är egentligen en helt hopplös person men vägrar inse det. Hon håller hårt på sina principer och gör ofta saker som blir fel, men tar ingen större notis av det, utan går vidare med en annan dum idé i stället.

Haha, kommer ni ihåg Sally?
Gud vad jag älskade henne!
Jag måste köpa den här dvd boxen. Hela serien :D Love it!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh sally är toppen! hihi!



ja radhuset är 80kvadrat så det är väl lagom när man är två! Klart kommer upp massa bilder eftersom vi ska göra om ganska mycket, så det får du ju inte missa. Men ni bor i lägenhet eller? kraaaam

2009-03-25 @ 16:48:18
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Sizz

den är verkligen guld värd. Men sedan finns det en annan sida som är bra när man vill ladda ner nya brushes till photoshop. det är http://www.deviantart.com/ jättebra sida. Sedan skriver du bara in ex. flower så kommer det upp jättesnygga brushes till photoshop. Alltså penslar.

2009-03-25 @ 17:07:00
URL: http://sizz.blogg.se/
Postat av: My

VEM glömmer Sally?! ;) Mååste också köpa den, och även Varuhuset har de kommit ut med på DVD. :P

2009-03-26 @ 08:49:04
URL: http://mylika.blogg.se/

Skriv något fint här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?


Vad Har Du På Hjärtat?

Trackback
RSS 2.0