Valborg

Haha, vilken dag asså.. Sov ut riktigt länge. SKÖNT! Sen kom Robert ner, så vi gick å käka glass, jag köpte även mina skor :D Sedan 20 över 2 kom jag på att jag skulle på systemet samt på ica. Så fick ja stressa som tusan innan ja börja jobba.. Så ringde ja robert å fråga om han inte kunde köra mig, snäll som han är kom han och hämta mig. Så kom ja på jobbet.. lite över halv 3.. Men då insåg jag att ja inte börja förrän FYRA! Så jag va på jobbet 1½ timme innan jag börja.. Så ringde ja Robert igen, som skratta åt min lilla tabbe, så kom han å hämta mig, igen.. Så åkte vi ner på hallsta kiosken och köpte piggelin :D



image63Hahaha, lite bitter va ja allt över min lilla miss. Jag som hade stressa så himmla mkt :/ Men det va gott med piggelin iaf :D Åt 2 stycken. plus att jag åt en nere på stan innan. Så 3 glassar på en dag, det ni ;)

Hoppas alla har en bra valborg iaf. Själv sitter man och sliter på jobbet.. Ett fyllo som ringer hela tiden, han ha säkert ringt 30 gånger. Vi ha lite roligt åt han :p haha, Nu ska jag snart hem och lägga mig. Ledig imorn!!!

Äntligen..

image62


Nu ha ja äntligen köpt mina efterlängtade skor.
det blev ett par vita, hur söta som hellst!

Vad är jag uppe i nu..? 57.. eller 58?
Måste räkna nån dag!

Cassandra

image61Jag har typ väärldens sötaste kusin. Hon är huur lik mig som hellst när jag va liten. Till å med våra namn ä lika, Sandra - Cassandra.

Så prata jag med moster idag, (hennes mamma) Å då sa hon att Cassandra sakna mig och att hon vill gå på stan med mig snart :D haha, vi bruka gå på stan å kolla kläder å fika ;) Vem kunde ana att man kunde ha så kul med en 8-åring. Så söt ä hon!

Så ska nog ta med hon på stan på Lördag. Shoppa lite innan krogen. Men då få lill prinssesan va hemma. Gud va ja länga tills hon bli 18, så ja få ta med hon på krogen. Bara 10 år kvar.. Shit, då ä jag 30.. Då kanske ja inte ens gå på krogen längre. usch va hemskt!
Lev för idag gott folk. I will ;)


Nu ska ja gå hem!

Hemma

Nu ä ja hemma igen.. Sitter på jobbet. lite sur att ja måste jobba när det är så fint väder. Va på stan med Sofhie idag. Fikade och shoppade lite. Imorn kanske ja ska fika med robert. ja komma bli pank å fet av allt fika.. Men man lever bara en gång ;)

Förresten, JAG VA PÅ LISEBERG I LÖRDAGS :D åhh, det va såå kul. Jag verkligen älskar liseberg. Nu ska ja jobba vidare, kanske skriver mer sen.. Jobba juh till halv 11 så ;)

Sista Minuten

Bokade en biljett till Göteborg igår, så åker ikväll.. Blev lite sista minuten. Men det ska bli skönt å komma iväg. Saknar dig!

Vackra Göteborg, heeere i coooome!!

image60

Converse

Nu har jag äntligen bestämt mig, Jag ska köpa ett par converse skor. Tycker det är såå snyggt. Inte för att det är min stil för 5 öre. Men känns som att min skosamling inte är komplett utan ett par!

Till den stora frågan, Vilken färg ska ja ha?! Fundera på ett par vita..

image59


Sjuk

Tro jag håller på att bli sjuk.. Har haft jätte ont i huvudet hela dan. Och nu tro ja att ja ha feber :( Vill gå hem och vila.. men ha bara 3 timmar kvar.. sedan 2 dar å jobba innan ja få va ledig. Ska bli skönt.

Nu ä min mamma å pappa på väg till åland med mormor å morfar å min faster. Lyllo dom, vill oxå åka iväg.. Ha inte bestämt hur det bli ihelgen heller..

Ajja, ska jobba vidare nu. Ha det bra världen!

"16-årig flicka omkom i singelolycka"

Sophie kom nyss och berätta att en 16-årig tjej dog i en bilolycka här utanför Sollefteå igår kväll. Sedan va det mer folk i bilen som har allvarliga sakdor. Helt sjukt. Fast att ja inte känner dom bli man som helt ställd. Tänk om det skulle hända en själv. Att dom som stå en nätmast bara försvinner sådär!

Ta hand om er där ute. Jag vill inte vara med om nå sånt där hemskt!

http://www.allehanda.se/avdelning/kramfors/24982

Underbart

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.

 image58

Lasse Lindh
, Kan man göra annat än älska din musik?
<3


1 år..

Jag är hemma hos mina päron nu. Så kom jag och tänka på hur annorlunda mitt liv är om man jämför med bara ett år tillbaka.
-
Jag bodde hemma.
- Hade ingen kille
- Hade inget körkort
- Hade inget jobb

Och så nu..
- Har jag världens finaste lägenhet. (sollefteås finaste iaf)
- Världens bästa pojkvän
- Världens finaste pärla (min bil)
- Okey, mitt jobb är absolut inte världens bästa iaf. Men det är ett jobb.. + Att jag är fast anställd. Vilket tydligen ska vara bra ;)

Ja är ganska stolt över va ja ha hunnit med på ett ynka år :D

Vilken Underbar Dag!

Klockan är 20 över 7 och jag är pigg. Solen skiner och jag är på så himla bra humör. Jag slutar klockan 3 och är ledig imorgon. Kan det bli bättre?!
Jag känner på mig att det här kommer bli en toppen dag...


Telenor

Haha, Ibland gilla jag mitt jobb. När ja kom idag så stod det en liten godispåse på allas bord. Från Telenor, Så fick vi gå och hämta en större frukostpåse, men en macka å en juice i. Tyckte det va jätte gulligt.
Alltid kul med nått extra sådär (:

Ett litet tips!

image57Nu ska ja tipsa er av en av mina favoriter i musikväg just nu. DUFFY! Herregud jag är helt besatt av hennes skiva, "rockferry". Den är helt underbart bra. Hennes röst är helt gudomlig, lite såhär hes och gammaldags ungefär.
Om ni inte ha hört henne så tycker ja absolut att ni ska lyssna på henne. Hon är en av mina idoler just nu iaf!

Helgen!

Åhh, helt sjukt va kul det va! Jag och Sofhie va juh lätt snyggast i hela Sollefteå med våran 80-outfits ;) Ni kommer få se lite bilder sen, tro mig. Vi tog över 200 st :D haha.
Kul va det iaf, jääätte lite folk på bowlingen. Men det ä då vi ha som roligast. hela dansgolvet för oss själv :D Å vääärldens bästa Dj, han spela ALLA låtar vi ville höra! We like it ;) Men måste juh erkänna att ja hade lite smått ont i bena dan efter. dans i high heels en hel kväll ä inte såå lyckat. Men vi tog av oss dom efter ett tag :P haha.

Idag har jag och Christian varit tillsammans i 2 månader!
Älskar dig hjärtat!


image58

Sött

image57
Hittade en rolig sida via en annan blogg. Man kan designa sina egna kläder. Så jag tänkte att man kanske skulle göra ett par söta trosor.
Ni se juh va fint det skulle va.
Tro Christian skulle bli väldigt glad om hans namn va i ett hjärta på min rumpa ;) haha.

Ni kan själv kolla på http://glitzy.jetshop.se/  Där kan ni göra egna kläder. På hennes blogg kan man även vinna ett presentkort på 250 kr.


Väldigt Roligt Enligt Mig. Nu är det helg!
Ha en trevlig helg!

FREDAG!!

Åhh va skönt med Fredag idag! Ska bli så härligt å få vara ledig.Ha börjat jobba klockan 7 varje dag den här veckan.  Det ha varit tufft för en morgontrött en som mig, ha "bara" försovit mig 2 dagar. men jag han i tid båda dagarna, osminkad å jävlig. Men det ä sånt man få leva med ;)

ÅHH, ja å så glad. fick mina deklarationspapper (lr hur faan det stavas) Å ja komma få tillbaka över 6000 på skatt :D undra va man ska hitta på för kul för dom pengarna..
Några förslag?

80tals party imorn da, LIKE IT!

Snö & Strömavbrott

Gissa hur glad jag blev imorse. Började jobba 7, så kvart i sju gick ja hemifrån. Så kommer jag till bilen. Gissa vad. Bilen är full i SNÖ! Så det första ja fick göra va å börja sopa å skrapa rutorna. KVART I SJU på morron. Åhh va less ja va. Då ville ja bara gå in å lägga mig igen..

Sen ha det vare strömavbrott på jobbet oxå. Jätte kul när man sitter vid en dator ;) haha, Skönt med en extra rast..

Christian bruka alltid kommentera hur tråkigt han tycker det är med bloggar utan bilder. Så jämt när ja skriver så känner jag en liten press över att ja måste lägga upp en bild så han inte kan klaga..

Så här kommer en liten bild ;)

image54

En fin liten bild på Ångermannabron i Sollefteå. Min pappa ha varit med å byggt den ;) Bilden ä lånad från Solleftea.nu
Längta till sommarna..

Ge upp

Jag är helt övertygad att jag inte är den enda som har sånna här skit dagar. Sånna dagar man inte ens vill kliva upp, man vill bara ligga kvar i sängen och tycka synd om sig själv. Allt man tänker på blir en negativ tanke. Man tänker, det kanske är sol, men den negativa tanken övertala en att det säkert regna. Det är som 2 röster i skallen. Den negativa rösten vinner oftare över den positiva. Varför? Gud vet vad..

Man vill bara lägga sig ner och ge upp. Men det gör man inte. Varför? För att man VET att imorn kommer det bli en bättre dag. Man reser sig upp, tar sig igenom dagen och man klarade det! Man tänker, det var inte så farligt. Jag klarade det, jag är starkare än jag trodde. Bara med den tanken bli nästa dag bättre. Man VET att man klarar av dagen. Hur hemsk och jobbig den än är. Man överlever.

Vart vill jag nu komma med detta "klara sig genom dagen" snack.
Joo, det ska ja berätta för er kära vänner. Om man inte har sånna här skit dagar, på ren svenska. Då vet man inte hur det känns å ha en helt underbar dag. En dag där allt går som man vill, man är med människor man älskar högre än vad ord kan förklara.

Så det är okej att inte vilja kliva upp vissa dagar, för nästa dag kanske du svävar upp av lycka. Lycka över att bara ha överlevt.


usch..

Just nu känns allt bara åt helvete. Så less på faan allt. Mitt jobb borde faan vara olagligt, som dom här idioterna håller på.. fy faan säger jag bara. Jag orka faan inte.
Jag säger upp mig å flyttar till gbg.
Så få det bli...

Mera Skryt!

Ni kanske minns hur jag skröt här förra veckan om mina samtal, Nu ska ni för höra på grejer. Fick mail av min tc (min chef typ) och hon skrev såhär: (vi får statistik varje vecka hur bra vi jobbat veckan innan)

Totalt antal besvarade samtal under veckan: 214 st
Snitt antal samtal per dag: 75 st (målet är 68)
Totalt snitt: 04:48 min (målet är 05:20)

Väldigt bra jobbat under veckan, på alla plan! Du hjälper oss verkligen att komma dit vi ska. Jag hoppas att det här håller i sig, det är roligt att se!

Ä man inte duktig så säg.image53


En liten guldstjärna till Sandra! ;)

  


Min Lediga Dag!

Jaa, igår va Sandra Ledig. det va såå skönt, åkte och sola påvägen hem från mamma, sen kom sofhie. Så gick vi ner på stan, åt en räckmacka :D Sen gick vi runt i lilla Solle, shoppa lite små saker och så.
Sen gick vi ner på toledos och åt, kyckling och klyftpotatis. Hur gott so hellst. lite vardagslyx sådär ;) Så satt vi och prata gammla minnen och sånt. Va riktigt kul. Va ett tag sen vi umgicks bara vi. Bli mest att man ä med anna. men dä ä oxå trevligt :D

image52
Jag och Sofhie i sommras.


Ohh, måste berätta va vi ska göra, Vi ska på 80-tals party :D Åhh, det ska bli sååå kul, vi ska verkligen köra hela 80tals klädseln å håret å allt. Ska bli grymt skoj!!

Å lite ledsen oxå, alla biljetter till takida ä slut.. Så bli ingen tripp till gbg för å se dom.. jääävla skiit.. Nu ska ja jobba vidare.

Cookies

Ha varit hemma hos mamma nu, ska snart hem igen. Fika lite på stan. I like it ;)
Kom på att ja måste juh visa er mina sööta kakburkar jag köpte i svall.
Heeere we goo..

image51

69 kr för båda två, det tyckte ja va ett bra pris :D så nu måste ja börja göra kakor oxå :D haha.

Tisdag

Tisdag idag da, Sista dan på jobbet. YES :D Så ä ja ledig imorn.. så sköönt! Fundera på å åka hem till mamma ikväll, fixa med mitt lilla "projekt" lite ;) Jobba bara till halv 5 idag, så dä ä skönt.
Ha juh jobbat hela helgen. + att jag va ut i Lördags :p va meningen att ja bara skulle till Jonas å dricka, men det blev krogen oxå..
Måste juh säga att Jonas ä nog en av dom roligaste människorna ja känner!

Nu ska Sandra jobba vidare, dom ha dragit igång och utbildat fler här nu. Så nu lär man ha en massa som sitter å medlyssna på en.. :/ Men men.

Måste tilläga en sak; JAG ÄR SÅ ARG!!! Ni fattar inte hur mkt jag HATAR mitt jobb just nu! Jäävla idioter!

RSS 2.0