Vilket minne man ha..

Haha, kom på att jag heeelt ha glömt att ja skulle hämta mitt paket från H&M idag. Vilket minne man ha :P Få ta det imorn iställe. Nu ska ja försöka sova nå timmar innan jag ska upp å jobba igen. Nu börja vi få lite ordning där ner iaf. Känns skönt :)
Godnatt.

Love You Robert.


Trött Trött

Det är jobbigt att flytta! Slutade halv 12 igår, åkte hem och packa och fixa lite. Sen kunde ja inte somna. Låg säkert vaken till 2-3. Upp vid 8 och fortsätta. Packa, springa ner 2 trapper, packa upp. Och sen börja man om igen.

Nu ha vi städa klart sovrummet iaf. Börja lägga in kläder och sånt. Nu saknas bara en säng. Haha
Längta tills på lördag då vi ska på IKEA :D:D:D

Ni ska få se lite bilder sen när ja ä hemma :)

Nu ska jag jobba till kl 7. Sen hem och fortsätta packa å städa och flytta. Just ja, ska på Videoteket och hämta ett paket från H&M a :D Åhh, nu vill ja sluta!!

You're the one that i want..

Igår när ja va i Svall övertala Robert mig och köpa en jacka. Det är absolut ingen "Sandra jacka". Men gud vad jag älskar den. Jag känner mig som Sandy i Grease när jag tar på mig den. Ni vet där på slutet i filmen :P
Sen "råkade" jag hitta en suuper fin klänning. Som konstigt nog passade jääätte bra med jackan. Så jag köpte den med ;) Komma bli super bra i sommar när jag ska åka Roberts fina bil :D

Både klänningen och Jackan köpte ja på H&M, dock hitta ja ingen bild på klänningen. Men ni få se den nån annan gång ;)



Här gå det undan..

Vi ringde som sagt hyresvärden idag och sa att vi ta lägenheten.
Nån timme senare fick vi nyckeln, och nu ha vi redan börja bära ner lite saker och städa :D

Lägenheten ha stått tom i typ 1 år, så vi vill städa där lite först. Sen nästan helg ska vi till Sundsvall igen. Måste på ikea och köpa jäääääätte mycket saker :D
I like it.
Synd bara att jag jobbar 7 dar i rad nu. Finns inte mkt tid för å städa å packa. Men det gå nog bra ändå :D
Ha nyss börja jobba så ja jobba till halv 12 ikväll.
Inge Let´s Dance för Sandra inte :(

We are moving :D

Yes, nu ha vi bestämmt oss till 100%. Vi ska flytta!! :D
Ringde nyss hyresvärden och sa att vi ta den. Och tur va väl det. Va tydligen nå stycken som hade ringt på den. Men han sa att den troligen redan va tagen. Tack snäll!

Så nu ska vi börja packa å städa å greja. Fy faan, få ångest bara ja tänker på det..

Vi sa även till Christer (hyresvärden) att vi skulle fixa nån som kan ta över min lägenhet. Han bo nämnligen söder ut, så lite jobbigt för honom. Men det är nog inga problem.

Så om nån är intreserad av en super mysig etta mitt i Sollefteå kan ni juh höra av er :)

Jag ska flytta, tralla lalla laa..

Torsdag

Idag är jag ledig. Så jag och Robert hade tänka åka till Svall å kolla lite. Ska försöka å inte köpa såå mkt onödig. Måste spara lite om vi ska flytta. Sen ska vi ju till Prag snart a. Ojoj nu blev det mycket.

Nu ska jag försöka få liv i min kära pojkvän. Tips? Någon?

Ha en bra Torsdag gott folk!

Det här med att flytta hemifrån..

Jag och Robert har juh tänk att flytta nu snart. Och jag tycker det ä helt galet att han fortfarande bor hemma hos sina föräldrar. Han ä juh ändå 21 år! Men okej, han ha jobba i Boden och bara vare hemma några dar i månaden. Men ändå!
21 år och fortfarande bo hemma hos sina föräldrar känns för mig.. hemsk. Och konstigt. Vet inte riktigt hur jag ska förklara.

Jag flyttade hemifrån när jag va 15. Pluggade i Kramfors 3 år, sedan flyttade jag hem till mamma å pappa igen. Men jag blev tokigt. Så flytta igen. Den här gången till Sollefteå.

Det känns som att när man gått ut gymnasiet, då ska man flytta. Så ä det bara. Vet inte riktigt vad jag ha fått det ifrån. Det känns väl normalt att man gör det. Eller?

Jag skulla aldrig klara av och bo hemma hos mina föräldrar nu när jag är 21 år. Nu ä man vuxen. Dax å klara sig själv. Kan inte leva på sina päron hela livet. Känns tragiskt att måsta bo hemma vid den åldern.
Men ni som gör det, ni gör det bra :P


När tycker ni man ska flytta hemifrån?


I Love Weddings :D


Man få väl säga Grattis :D

Bokrea!

Jag gick ner på stan en säng i brist på annat att göra. Kom på att det va juh bokrea. Så gick in och kolla lite. Kom ut med 3 böker.
I Dina Kläder- Jane Green
En Shopaholic i New York - Sophie Kinsella
Mina Hemligheter - Sophie Kinsella

Jag älskar Sophie Kinsellas Shopaholic böcker. Längta verkligen tills första boken (En shopaholics bekännelser) kommer på film. Den skulle ha premiär i vår tro ja. Om ja inte ä helt ute å cykla.

3 Böcker för under 200 kr. Tänk om det allid kunde va så billigt med böcker..

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag traskar till jobbet.

Fettisdag


Idag ska man äta Semlor. I like it! Fast utan grädde da :P Typiskt att Robert skulle skruva i nått idag, så han hade inte tid å äta en semla med mig :( Men men, Få väl överleva ändå :)

Till Pojkis

Åh, nu ha ja suttiti å pillat å grejat i phooshop typ 2-3 timmar. Å vad händer? Min dator fick nå cp fel å stängde ner hela ps. Självklart va typ inget sparat. Att jag äldrig lär mig.

Egentligen skulle jag sova hemma själv inatt och Robert hemma hos sig. Men jag blev så less. Så jag åker hem till han nu. Vill inte sova själv :p

Söt kjol



Nu längtar jag verkligen till sommarn.
Vet inte vilken kjol jag gilla bäst..
Svart.. Eller Vit..

Kär..

Åh, nu ha vi varit och tittat på lägenheten igen. Åh va fin den ä. Jag VILL verkligen ha den. Ska ner imorn och kolla igen. Då ska ja ta med mamma å pappa å se vad dom tycker. Haha, jaa, jag ä en tönt. Men känns alltid bäst å veta vad dom tycker :)

Tänk å laga mat i det här köket..

Taket i "sov rummet"


Åh, jag vill flytta. Idag!

Lördag kl 12:00

Vettni vad jag och Robert ska göra då? Vi ska titta på Lägenheten med stort L. Ska bli så kul, kolla lite mer och så. Sen få vi se vad som händer.. :)

Idag ha jag och Robert vare i Kramfors på Dollar :D Kom hem med massa små saker. Både bra å mindre bra grejer :P
Nu ska vi snart hem till roberts päron och kolla på lets dance :D

Hoppas ni får en fin Fredag Kväll! :D

Fredag.

Redan? Vad hände med veckan egentligen? Jag jobbade bara Måndag, Tisdag. Sedan har jag varit ledig. Va tänkt att vi skulle åka upp till fjällen. Men inte så kul i typ 20, 25 minus grader. Så vi stanna hemma :)
Men skönt å bara få vara ledig oxå! Nu ha jag "önskat" min semester för sommarn. Hoppas verkligen jag få dom veckor jag har önskat.

Idag ska jag och Robert käka lunch med mina päron. Sen ska jag ringa min hyresvärd..
Just ja, ikväll ä det let´s dance. Det måste ja se :D

Nu ska jag ta och städa ihop här och duscha inför lunchen. Just ja, måste tvätta a.. Åh va jobbigt det blev. Kanske går å lägger mig igen. Jag ä juh trots allt ledig..

Happy!

Vettni? Robert ha fått jobb idag! Ä såå glad <3

Free Shoes!

Nu för tiden finns det många gratis sidor. Ni vet, samla poäng och få presentkort.
Nu har jag hittat min favvo sidan. Där man kan få GRATIS SKOR :D
Man kan få presentkort på Nilson, Din Sko, Jerns eller Bianco.

Kan väl inte passa mig bättre?

Klicka Här så kan ni oxå bli medlem och börja samla poäng.

Sandra Dagen

Idag har jag, och alla andra Sandror namnsdag.

Grattis Alla Sandror (och jag)

T-shirt, någon?

Jag och Morfar har nog samma humor :p haha,
Vad skulle jag göra utan hans mail?

Måndag

Jaha, då va det måndag igen da. Sitter på jobbet just nu. Men jobbar bara idag och imorn. Tog ledigt resten av veckan så vi egentligen skulle åka till fjällen. Men jag tro inte det bli nå. Ä så kallt så man kan ändå inte va ute. Ja ha ingen lust å sitta på en skoter hela dan i -20 grader.
Även om vi inte åker så ska det bli skönt å bara va ledig :)

Hoppas ni får en bra Måndag! :)

Usch, Fy och Blää

Jag ska aldrig mer dricka..
Usch va dåligt va må just nu. Imorse när ja vakna va ja pigg å mådde inte alls illa. Kanske va full än?
Men nu.. Nu må jag allt utom bra. Jag och lilla Robert ligger bara i sängen och tycker synd om oss själva. (jaa, jag veeet att vi få skylla oss själv)

Vi hade jätte roligt igår iaf. Va ute å drack gratis drinkar å dansa. Aldrig fel :D Sen gick vi och tog en burgare. kom väl hem vid 4 nån gång tro ja. Men kul va det :D

Och Grattis till Sofhie som fyller år idag! Grattis gumman!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen. Måste på affärn och köpa ostisar och cola sen. Men det få bli ett senare projekt. Bli nog en stor fet pizza ikväll a. Och lite film med min underbara pojkvän. Love u!

Paarty

Imorn fyller Sofhie år, så ikväll ska vi ut och fira henne. Ska bli skoj! Va typ 100 år sen jag va ut känns det som. Hoppas ni får en trevlig kväll, Vad ni nu väljer att hitta på.
Jag ska försöka bestämma vad jag ska ha på mig.. Rött eller Svart. Det ä frågan..




Happy Valentine's day!

Hoppas ni alla får en helt underbar alla hjärtans dag. Passa på å kramas å pussas lite extra mycket idag nu ;)


Blondin Sandra.

Igår kväll va varken jag eller Robert trött. Vi låg i sängen och kunde inte sova, Så jag tvingade Robert å leka namnleken med mig. Ni vet, om jag säger ett namn. Tex Sandra, så ska robert säga ett nytt namn på A, eftersom Sandra sluta på A.
Vi höll på ett bra tag och jag tro ja blev liite trött. Robert säger Ernst, då säger jag, Sture, vilket är heelt fel eftersom Ernst inte slutar på S. Då säger Robert Ernst igen, för att jag ska fatta att det inte alls funka med Sture efter Ernst.
Men som sagt va jag trött och säger istället, "Nä, Ernst är taget redan".
Sen gick hissen hela vägen och jag fatta mitt misstag.
Sedan skratta vi. Ojoj vad vi skratta. Det kanske inte låter så roligt. Men det va det, å tro mig, det kommer mer..

Efter ett tag fick vi slut  på namn, så Robert tyckte vi skulle gissa huvudstäder istället. Tex om han säger Sverige ska jag säga Stockholm eftersom det är Sveriges huvudstad.
Robert säger då Australien, jag som vid detta tillfälle tydligen är helt hjärndöd säger "Nya Zeeland".
Robert tittar på mig och idiotförklarar mig (igen) och säger typ "Men lilla gumman, Nya zeeland är ett land, inte Australiens huvudstad".
Som att jag inte visste det redan :P jag vet inte vad jag fick Nya Zeeland ifrån. Haha, men roligt hade vi!

Sen tyckte Robert att jag va lite blond-dum. Tack för det gubben. Älskar dig med ;)

Blä.

Dumma blogg. Funka inte som jag vill. Godnatt,

Dessa jääkla badrumsskåp..

Efter mycket tjat från Robert har jag äntligen gjort det.. Jag har städat mitt badrumsskåp! Det såg verkligen hemskt ut. Men nu jäklar, nu vet jag vart jag ha allt ;)
Jag förstår inte varför badrumsskåp blir så stökiga och röriga hela tiden. Om ni kommer hem till mig om typ 1 vecka slår jag vad om att det är lika rörigt där igen.
Jag säger då det, dessa jääkla badrumsskåp..




Tisdag

Hallå :) Allt bra med er idag?
Jag sitter på jobbet ja, som vanligt.. Jobba till halv 1 idag, men sen ä jag ledig imorn :D Ska bli skönt.

Idag har jag vare på stan med Marlene. Vi skulle leta kläder till helgen, men hitta inge. Så vi gick å fika iställe :D haha.

Sedan gick jag hem och städa lite :)

Sandra ha fått paket idag..

Kan ni gissa vad det är? ;)

Mååndag

Åhh, jag känner mig så glad idag! Jag vet inte varför.. Vakna imorse bredvid världens underbaraste pojkvän. Det är helt fantastiskt att vakna med tanken "Gud vad jag älskar mitt liv just nu".
Det har slutat snöa (Äntligen). Nu är allt vitt och vackert. Älskar snö (När det inte ligger på bilen). Robert är hemma.
Åh, jag är verkligen på toppen humör idag! :D Loove it, Va nog min "Sandra kväll" igår som gjorde susen ;)

Sitter på jobbet nu, ganska lugnt för tillfället. Slutar klockan 6, sen börja jag 4 imorn. Sovmorgon! Yes!
Nu ska jag jobba vidare.

Ha en bra, glad dag! ;)


Sandra Kväll

Idag när jag kom hem från jobbet så somna jag, va såå trött. Så kände jag att jag behöver en "Sandra kväll" Så jag skicka ett sms till Robert och sa att jag ville vara själv ikväll, han skulle ändå jobba så det va lugnt :)
Så jag ha gjort ansiktsmask, tvätta håret, gjort hårinpackning, klippt naglarna och fixa å trixa.

Bjuder på en hög med oseriösa bilder från min Sandra kväll, enjoy ;)



Nu få det vara nog!

Ja, för nu vill jag inte ha mer snö! Eller snö få det väl komma. Men inte på min bil! Åhh, va less jag ä på å sopa å skotta fram den där satans bilen nu :p Ajja, ska väl va glad att ja ha en bil iaf :P

Vad tyckte ni om Melodifestivalen nu da?
Jag satt å kolla på det med Robert, det enda han tyckte va att tjejerna va skit snygg och hade stor bröst. Och killarna va bög. Såklart. Japp, det är min pojkvän det.
Kanske ska va glad att vi ska parta nästa vecka så jag missa alla "bögar å snygga tjejer"

Jag tyckte inte så mkt, känns som ja bry mig inte så mycket längre. Samma sak varje år, man bli arg för hur folket röstar. Men ändå ge man faan i och rösta själv. Så man ska väl inte säga så mkt kanske.
Men nog ä det allt roligt att titta på.

Hoppas ni får en bra.. Söndag är det idag va?

Hahaha

Håller på att gå igenom och radera massa mail. Hitta en liten rolig historia. Som jag fått av morfar, såklart ;)

En kvinna kommer hem och säger till sin man. - Kommer du ihåg huvudvärken jag har haft  alla dessa år?
- Nu är den borta!

- Ingen huvudvärk längre - frågade mannen. Hur gick det till?

Hon svarade;

- Eva rekommenderade en hypnotisör till mig. Han sa att jag ställa mig framför en spegel och upprepa
-Jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk.....

- Det fungerade!

Huvudvärken är borta!

Mannen svarade - Det är ju fantastiskt!

Kvinnan - Du vet ju att du inte har varit Tarzan direkt i sängen dom senast åren.

Du skulle kanske också besöka hypnotisören och se vad han kan göra åt det.

- Mannen gick med på detta.

Efter besöket hos hypnotisören kommer mannen hem, lyfter upp sin hustru och lyfter henne in i sovrummet, klär av henne, lägger henne på sängen och säger;

- Rör dig inte, jag är strax tillbaka.

Han går in i badrummet och kommer tillbaka en liten stund senare och hoppar ner till henne i sängen och älskar passionerat som aldrig förr.

              -Hans fru säger - Wow - det var ju fantastiskt!

Mannen svarar;

- Rör dig inte, jag är strax tillbaka.

Han går tillbaka in i badrummet, kommer ut igen, dom älskar ännu en gång.

              -Frun säger - Wow, det var ju ännu bättre!!!

Då säger mannen - Rör dig inte, jag är strax tillbaka.

Efter det går han in i badrummet igen.

Denna gången följer hans fru tyst efter honom, ser honom stå framför spegeln

och säga;

              -Hon är inte min fru...... hon är inte min fru...... hon är inte min fru ...

Hans minnesgudstjänst äger rum på lördag!


I <3 LookBook

Jag kan verkligen sitta i flera timmar och titta på Lookbook. Jätte bra när man börja jobba klockan 7 en Lördag morgon och inte ha något att göra ;)

Finns så mycket fina bilder.
Så fina människor.
Så fina kläder.
Så mycket insperation.

I love it!


Melodifestivalen?

Haha, Är jag den enda i hela Sverige som totalt missat att det är Melodifestivalen imorn?

Såg det på bloggs första sida nu. Då vet jag vad vi ska göra imorn Robert ;)

Tåårta! :D


Vi fick tårta på jobbet idag :) Telenor bjuder ;) Dom ha bytt abonnemang å det firas med tårta.
Den va god när man hade skrapat bort all grädde :p

Wii

hihi, ha suttit å spela Mario Kart hela morgonen. Gud va roligt det ä :D Synd att Robert inte ä hemma å kan spela med mig bara :/ Nu ska jag göra mig klar å gå på jobbet :)

Puss!

Lägenheten med stort L

Vettni..? Jag har hittat min dröm lägenhet .

Igår skulle jag och Robert gå på stan. Så träffa vi en snickare som håller på i lägenheten längst ner i huset jag bo. Så vi gick in och fråga om vi fick komma in och se hur dom lägenheterna ser ut.
Jag säger bara wow..

Eftersom det är i ett gammalt hus är taket jätte högt, sedan har dom precis renoverat den. Så dom har renoverat den så den ser gammal ut. Dom ha målningar i taket å allt är jätte fint. Det är en 4a så den är jäätte stor. 2 toaletter, tvättmaskin, 2 ingångar, 2 kakelugnar, helt nyrenoverat kök, diskmaskin, stor fyl och krys..
Det går inte att beskriva. Den måste ses..

Jag ringde min hyresvärd av ren nyfikenhet för att se vad hyran ligger på. 8500 kr/mån. Då ingår ström, vatten, motorvärmare.. Lägenheten är på över 100 kvm.
Christer (min hyresvärd) tyckte att jag skulle flytta ner 2 trappor.

Jag är så kär.. Jag kan inte sluta tänka på den där lägenheten. Åh, jag vill ha den. Jag vill vill vill!

Robert och jag har snackat om det. Om vi skulle flytta ditt tillsammans, Då skulle jag betala ca 1000 kr mer i månaden än vad jag gör nu för min lilla 1. Det känns som det skulle va värt det. Men vad ska jag och Robert med en 4a till?! haha. Det är ändå mycket pengar.. Om ni såg den skulle ni förstå..

Åh, jag kan verkligen inte sluta tänka på den!

When Someone Steals Youre Kodak Moment

Fick ett mail av morfar för nån dag sedan. Kan inte göra annat än skratta..







Måndag!

Igår hade jag och Robert en riktig mys dag. Vi sov jäätte länge. Sen kolla vi på kung fu panda. haha, den va rolig den. Tyckte att den pandan va lite lik mig ;) haha.
Sen gick vi på konsum å köpte godis, sen en sväng förbi pizzerian å köpte en pizza. Sen gick vi hem å kolla på en till film. En riktigt slapp dag. I looove it!

Idag är det jobb igen. Sluta klockan 7. Då ska jag hem till Robert :) Ä ledig imorn, så vi ska åka skoter :D om det inte är så kallt :/ Idag va det 19 grader kallt. Uscha!

Nu ska jag jobba lite. Ha en bra dag! :)

RSS 2.0