Besatt.

image1

Behöver jag säga mer?  För er som inte ha hört så köpte ja första säsongen för att den va såå billig, sen blev ja helt beroende, så ja blev bara TVUNGEN å köpa den andra. Å nu ha jag sett klart den oxå. Så nu bli det till å köpa den 3e :D haha, Fast att ja ha sett det på tv å vet va som komma hända ä dä åndå så spännande.

Skottdrama i Sollefteå

Känns lite som ett skämt. Händer verkligen sånt i lilla Sollefteå? Tydligen.
Jag som va duktig å GÅ till jobbet idag, tyckte väl att det konstigt att jag såg 2 polisbilar och en hellikopter som flög ovanför mig å överrösta min musik. Men ja tänkte väl inte mer på det.
Så komma man till jobbet och går in på Aftonbladet. Då stå det på första sidan att det är "skottdrama i Sollefteå".
Det här är nog Guds sätt att säga att jag ska inte gå till jobbet. Lika bra å ta bilen.. :p

Men men, Har inte så mkt å skriva om.. Åker snart till C <3 Längtar.


Miss The Old Times

Jobbar helg den här veckan. Saknar den gammla goda tiden då jag och Sophie jobbade samma helg. När vi kunde sitta och lyssna på små fjortisar som ringde in vid 11 på en lördag kväll helt omedveten om att dom ringt oss. Då vi satt å tjuvlyssna på deras snack om "jag veet att du haaatar miig i skoolaan".
Och när vi körde rullstollsrace runt runt. Shit va svårt det va å styra. Men skoj va det :D Och självklart när vi provade alla olika kaffe sorter i kaffemaskinen. Uscha va äckligt det var. Tur att det är gratis på helgerna.

Men nu sitter jag här, heelt själv. Så tråkigt så tråkigt.
Kanske ska på bio med Anna ikväll. Ska bli skoj. Å vi ska snart till gbg.
Saaknar C väldigt mkt.

Men men. Dax å jobba. Väälkommen till Telenor..


Hästkillar

I torsdags när jag satt på tåget net till C så satt det en kille mittemot mig. Ja tänkte väl inte mer på det, i mina ögon va han bara en "vanlig" kille. Sedan tog han upp en tidning, som hette nått i stil med "ridsporter". Jaja, tänkte jag. i brist på annat så läser man väl va som hellst. Det är juh inte så jätte roligt att åka tåg. Men jag kunde inte riktigt släppa det där. Så fort jag tittade dit satt han och läste den där tidningen. Och han såg verkligen intresserad ut. Jag kännde att det störde mig lite. Varför läser en kille en häst tidning?
Sen helt plötsligt ringde hans telefon. Och nyfiken som jag är satt jag och tjuvlyssna lite. Då börja han å prata om just hästar. Han frågade den han pratade med hur det va med dom och om det gått bra i stallet över jul och nyår.

Jag fattade ingenting! Han va juh kille. Killar ska juh inte vara i stall och hålla på med hästar, dom ska juh spela fotboll, hockey eller andra "killgrejer".
Juh mer ja tänkte på det, juh argare blev jag. På mig själv. Vem har sagt att det ska va en tjejgrej att hålla på med hästar? Lever vi inte i ett samhälla där allt ska va "jämnställt". Det ska juh vara självklart att tjejer kan hålla på med tex fotboll. Så varför kan inte en kille rida?
Så från å med nu, tycker ja att det är lika häftigt med en kille som rider eller dansa balett som om en tjej skulle boxas eller spela hockey!

Välkommen till min nya blogg!

I brist på annat har ja oxå skaffat mig en blogg. Jag föll för grupptrycket helt enkelt. Det gäller juh å hänga med i dagens sammhälle ;) Sen händer det juh såå mycket i mitt liv som jag bara MÅSTE berätta om. Eller inte..

Men nått spännande ska jag nog hitta på å skriva om (:
Hope u like it.


RSS 2.0